EM-truppen

Idag kl 17.30 presenterar Lagerbäck truppen inför EM-slutspelet i sommar. Det står ju rätt klart att han inte är den som chansar och gamblar med skrällar på samma sätt som... Svennis. Men man kan ju hoppas. Mitt Elfsborgshjärta hoppas lite på Teddy Lucic faktiskt - det vore lite skräll, men samtidigt skönt att få in honom i backlinjen, han är en lugn och harmonisk spelare som aldrig gör bort sig. Sen snackas det om ifall Johan Wiland ska med som tredjemålvakt. Klart han ska med! men frågan är ju om man ska räkna honom som tredjemålvakt. Vilka är hans konkurrenter egentligen? en andramålvakt i Hammarby eller en tredjemålvakt i Manchester City som stått fyra matcher i A-laget på ett halvår - i den senaste släppte han in åtta mål. ÅTTA. Ja så illa är det väl inte och Isaksson är nog den bäste av de tre egentligen om man ser till rutinen och matchningen. Citys B-lag får ju möta bättre motstånd än Wiland i allsvenskan givetvis. Men Johan Wiland har hållit nollan fem matcher i rad nu, hoppas Lagerbäck vågar.

För er som inte orkar vänta til 17.30 - här kommer truppen som kommer presenteras i eftermiddag. Enligt mina gissningar och en gnutta önsketänkande åtminstone.


Målvakter: Andreas Isaksson, Rami Shabaan, Johan Wiland

Backar: Olof Mellberg, Daniel Majstorovic, Petter Hansson, Mikael Nilsson, Teddy Lucic, Fredrik Stoor, Oscar Wendt (Skövdehjärtat vill ha skräll)

Mittfält: Fredrik Ljungberg, Anders Svensson, Kim Källström, Christian Wilhelmsson, Tobias Linderoth, Sebastian Larsson, Niklas Alexandersson, Kennedy Bakircioglü

Anfallare: Zlatan Ibrahimovic, Johan Elmander, Marcus Allbäck, Marcus Rosenberg, Marcus Berg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0