www.myheritage.com

Kul hemsida där man kan kolla vilken kändis man är lik... Jag kollade. Och var till 72% lik Steve Buscemi, ni vet den där fule killen som alltid spelar biroller i alla storfilmer. Jag beundrar Steve Buscemi, han är en fantastisk skådespelare men särskilt attraktiv är han inte. Jag blev arg och testade med ett annat foto, då blev jag till 67% lik Jude Law. Wohoo... Han är ju att beteckna som snygg. Men hur lika är egentligen Steve Buscemi och Jude Law?
Jag har ofta fått höra att jag är lik Tobbe Trollkarl, men jag antar att inte han fanns med i listan...

Löpsedlar

Jag sitter riktigt bra till där jag jobbar. Har fin utsikt mot en korsning, en stadspark och rakt över vägen har jag en kiosk. En riktig kiosk med löpsedlar (för det har riktiga kiosker). Det är alltid lika kul att läsa löpsedlar, en konstform i sig på nåt sätt. Även om jag vet att de ofta tas fram i stark stress. Idag låter GT's löpsedel: "Kvinna i Västsverige misstänks ha mördat pojkvännen i pms-vrede". PMS-VREDE! Den hade nog nattchefen kul åt när han satte...

... och just det, ingen vägg av löpsedlar utan Kicki Danielsson. Hon gråter tydligen. Det säger Hänt Extra.

Mörka VM-dagar...

Friidrotts-vm är i full gång.
I tisdags var jag förbannad på hela Kenya efter att deras trio gaseller kutade förbi  'Musse' på 3000 m hinder. När han dragit hela loppet själv. Han var klart värd ett bättre öde. De där jävlarna bara låg bakom honom och lät honom göra jobbet tills det var varvet kvar. Då satte de in stöten. Usch. Lågt som glocalnet. Men med facit i hand var det de som vann guld, silver och brons. Sverige blev fyra.

Susanna Kallur gjorde sitt livs lopp igår på 100 m häck. Hade hon kutat 3 hundradelar (tror jag) snabbare hade hon fått en guldmedalj runt halsen. Nu fick hon en svt-reporter runt halsen istället. Som tröstade henne efter loppet. Hon blev fyra.

Stefan Holm mötte en basketstjärna som började hoppa höjd för 1,5 år sedan, en för lång grek med långt hår och en Rybakov med historiens fulaste hockeyfrilla. Alla tre fick på drömhopp. De bästa i sina respektive karriärer. Men inte Stefan. Han blev fyra.

Ödets ironi vore om friidrotts-vm sändes i tv4.

Inför friidrotts-vm staplade Linus Thörnblad fram till Expressens fotograf Robban Andersson och sa 'Det är dags att ni börjar tro på mig nu'. Linus rev ut sig på 2,21 och blev sist i höjdfinalen. Jag säger: 'Det är dags att du kommer ner på jorden och blir lite ödmjuk'.

Expressens nya grepp

Jag har undrat och undrat vad Expressen ska hitta på när deras megasuccé (enligt dem själva) med Bond-filmer på torsdagar tar slut. Igår kom svaret. Det blir böcker, en samling på 30 av litteraturhistoriens främsta titlar. Och det är ju bra... men ändå. Jag dömer ut dem i förhand.

Visst är det en bra tanke, ett slag för svensk folkbildning på nåt sätt. Men jag hade hellre sett dem fortsätta med dvd-samlingar... och herregud, 30 veckor!... det betyder att det fram till vecka 13 2008 inte kommer några fler filmer med Expressen. Och här satt jag och hoppades på dvd-samlingar med Tarantino, Band of Brothers, Star Wars och andra klassiker... Men men, två Bondfilmer kvar i alla fall. En av dem idag! sen blir det Bondmaraton i kylan i vinter...

Som en igel...

Nu har hon gjort det igen! jag är så vansinnigt trött på Kicki Danielsson. Idag är hon på löpet igen, från min arbetsplats ser jag att det står att hon skrivit brev till regeringen. Vakna Expressen. Ingen bryr sig om vilka hon brevväxlar med. Artikeln kanske inte handlar om det men jag tänker i alla fall inte undersöka saken närmare. Jag är trött på att media ska bevaka Kicki så fort hon nyser. Finns det verkligen inte viktigare saker att rapportera om?

Facebook

Jag har nyss upptäckt fenomenet Facebook, som framöver lär förbjudas på fler och fler arbetsplatser. Eftersom personalen inte har vett nog att sköta sina jobb och istället 'bevakar' sin facebooksida. Arbetsgivarna som väljer att förbjuda sina anställda att surfa på facebook säger: Facebook är fel, utan facebook jobbar våra anställda igen. Jag säger: Bristande disciplin. Som anställd på ett företag får man ju faktiskt dra sitt strå till stacken och inte sitta och slösurfa dagarna i ända - det handlar om självdisciplin och inget annat. Däremot tycker jag att man 5 minuter då och då kan få ge sig ut och kolla nyheterna på nätet eller liknande. Då får man se nätsurfandet som ren fikarast. Utan fika. Men som sagt. Disciplin är ordet, utan att låta som en gammal nazikommendant.

Ja ja... själv tycker jag att facebook är skitkul i alla fall. Jag har efter bara ett par dagar fått kontakt med flera gamla vänner som jag inte pratat med på flera år. Och det är ju skitbra.

Film: På smällen

Var på bio igår och såg 'Knocked Up', på svenska 'På Smällen'. En helskön komedi!

Handlingen i korta drag: Ben Stone är 23 år och borde vara på väg in i vuxenlivet, men han är snarare en förvuxen fjortonåring som tillbringar dagarna med att leta nakenscener i filmer och röka på med rumskompisarna. En utekväll får Ben napp och följer med en snygg tjej hem. De ha ringen kontakt efter det, förrän efter åtta veckor då tjejen ringer och säger att hon är gravid.

Det här var en riktigt helskön film, fylld med pinsamma ögonblick, roliga vurpor och sköna filurer som är roliga bara med blotta åsynen av dem. Man blir glad av filmen och av skådespelarna är det ingen som gör bort sig. Och dramabiten i filmen blir liksom lite klacksparksartad och inte alls tung. Kanske ska känsliga tittare varnas för några av slutscenerna där det var på vippen till över gränsen för min del. Men även det blev bara komiskt. En helskön underbar film som jag gärna hyr igen när den kommer ut på dvd.

  På smällen.

Uffe kremeras

När jag läste nyheterna på aftonbladets nätupplaga nyss såg jag att en av de stora nyheterna var att Ulf Larsson vil kremeras och blandas med sina avlidna hundars aska när han dör. Det är nyheten. Jag fattar ingenting, varför i helvetet skriver man sånt? vad är allmänintresset? hur kom nyheten fram, var det Uffe själv som ringde redaktionen och berättade det för en reporter som nappade och tyckte det var en pangnyhet? usch, jag blir illamående och ärligt bekymrad över hur det står till ibland...

Reklam: Ford

Den nya Ford-reklamfilmen som rullar just nu är den skönaste, snyggaste och vackraste reklamfilmen sedan Sony släppte studsbollar nedför gatorna i San Fransisco...

http://www.youtube.com/watch?v=DZ8cO_SZOIM

Film: Se upp för dårarna

Efter att ha sett den relativt mörka dramafilmen 'den nya människan' var det dags för en svensk komedi istället. Helena Bergströms egenregisserade film som man hört talas om och som ska vara bra. Jag hade sett trailern innan och garvade till när jag förstod hur filmen fått sitt namn, 'se upp för dårarna'... dårarna stängs...

Handlingen i korta drag: Invandrartjejen Jasmin och polischefsdottern Elin träffas en dag när de båda söker till polishögskolan. Två tjejer från olika bakgrund som blir vänner och stöttar varandra genom såväl antagningsprov som privatliv. De båda tjejernas liv sammanflätas och vi får följa såväl en av turkiets bästa toraxkirurger som numera jobbar som tunnelbaneförare, som den bufflige halvrasistiska polischefen (Dan Ekborg).

Jag trodde faktiskt att det här skulle bli mer eller mindre en Colin Nutley film, men Helena Bergström visar att hon kan. Och skiljer sig från sin make (filmmässigt alltså). Det här är nån sorts svensk 'Agentpolare' om ni minns den gamla  80-talsrullen med Rebecca de Mornay...? Filmen är intensiv och ofta jäkligt kul. Bra skådespelargarde (lönar sig med ett kontaktnät som Helena :-)) matchas perfekt med det välskrivna manuset. Möjligtvis att inte Nina Zanjani kommer bli min nya favoritskådespelerska direkt - hon svajade lite emellanåt. Däremot så gör Rakel Wärmländer en kanonroll! helt klart filmens stora behållning. Grattis Helena!


Film: Den nya människan

Söndagar brukar innebära en del fimtittande, en del bakfylla också. Men det senare var de tlugnare med igår så jag kunde koncentrera mig till fullo på mina filmer. Och det ångrar jag inte, det visade sig vara riktigt bra svenska filmer. Först ut var 'Den nya människan' - ett svenskt gökboet står det på omslaget... men jag har inte sett gökboet och kan därför inte uttala mig, men nu är en sak säker. Jag måste se Gökboet.

Handlingen i korta drag:
Gertrud är en 17-årig tjej i 1950-talets sverige. En dag kommer två kommungubbar hem til henne och berättar att hon ska in på ett kvinnohem. Väl där förstår hon till en början inte alls vad hon gör där bland alla tokar, men så snart hon insett det gör hon allt för att komma därifrån... Men kan hon verkligen offra vad som helst...?

Det här var en stark film. Svenskt drama när det är som bäst som tar upp ett sverigesamhälle som det aldrig pratas om.  Men framför allt är det nog en film om vänskap. Kvinnlig vänskap. Skådespelarinsatserna är grymma och förutom huvudrollsinnehavaren Ann-Sofi Nurmi (vem är det?) så är Maria Lundqvist helt enormt bra i rollen som föreståndarinnan Solbritt. Själv satt jag som etsad i soffan och filmen lever kvar i minnet även efter sluttexterna. Den lämnar ett bestående minne. Stark rekommendation.

  Den nya människan.

ingetattgora.blogg.se

En kul bloggidé och en bra blogg för likasinnade, med andra ord personer som ibland blir rastlösa till tusen men inte kan hitta på något att göra. Där finns skitmycket tips! så nu har jag tipsat om den... ingetattgora.blogg.se

För övrigt så har jag inte sett någon film på ett tag så därför har det inte blivit några recensioner på ett par dagar. Jag laddar för ett ordentligt Bond-maraton framöver. Bara jag har alla filmer ska jag se dem från början är tanken. Hela vägen från 'Dr No' till 'Casino Royale'... Man vill ju se dem i rätt ordning menar jag. Idag är det den 17e Bondfilmen med Expressen! en kanonidé det där med samlingar... i alla fall jag köper ju Expressen minst en gång i veckan numera. Det gjorde jag inte innan. Trots att jag jobbat där :-) Ser redan fram emot vad de ska släppa för filmer efter Bondserien... 'Band of Brothers'? 'Star Wars'? 'Vänner' kanske?...

Valencia vs Elfsborg

I brist på filmtittande får jag istället ägna mig åt ett annat stort intresse. Fotboll. För igår var det Champions League-kval för Elfsborg, sista omgången före gruppspelet och de har oturen att få Valencia på lotten. Det är givetvis en David mot Goliat fajt men in i det sista hoppades man på en skräll för di gule från Borås. Tyvärr blev det förlust med 0-3 och det vill till ett mirakel om Elfsborg ska gå vidare nu. Trots att de har hemmaplan kvar och att den matchen som bekant spelas på konstgräs, vilket storstjärnorna i Valencia antagligen inte älskar direkt.

Men det fanns spelare igår som såg ut som stora stygga vargen skrämt dem i en mörk gränd. De trippade fram och bad mer eller mindre om ursäkt för att de stod i vägen. Anders Svensson - el capitano - är ju det närmaste superstjärna vi kan komma i Elfsborg, men han visade inga framfötter direkt. Fredrik Björk var stabbig som mittback och får lätt ta på sig två av målen. För inte fan kan 170 cm Silva få lulla runt som han vill i straffområdet och komma högst i en nickduell mot två 20 cm längre boråsbackar. Samuel Holmén fick nu en chans att visa upp sig på europascenen, men det gav nog mer en motsatt effekt när han titt som tätt blev uppfintad på läktaren av Joachim. Visserligen är han bättre i ett offensivt spel (något som var omöjligt igår verkade det som) men han såg så byxis ut så lille-skutt hade framstått som vargen.

Jag är inte alls nöjd med vad mitt favoritlag presterade igår, men man ska komma ihåg att Valencia är ett av världens bästa klubblag. Men jag hade faktiskt trott på l i t e mer vilja och tuffhet hos di gule igår...

Orättvis?

Kände bara att en förklaring vore på sin plats. De två senaste filmerna jag skrivit om, 'Nacho libre och 'Garden state', såg jag igår när jag låg hemma och var rätt bakfull. Så jag var kanske lite hård mot dem. Båda filmerna är faktiskt skitkul på sina ställen. Och 'Garden state' förmedlar flera goda och viktiga budskap. Men kanske var det jag som inte var tillräckligt mottaglig igår...

Film: Garden state

Zach Braff är en av de roligaste komikerna som finns på tv just nu. Jag får aldrig nog av Scrubs... och mycket är Zachs förtjänst. Han är helt enkelt född till sitcomfenomenet. Därför förvånade det mig när jag fick nys om att han spelat in film, och dessutom skrivit och regisserat den själv. Då måste ju den här filmen vara skitrolig. eller...?

Handlingen i korta drag:
Andrew bor i LA och försörjer sig som en halvknackig skådis. Han går på tunga antidepressiva medel och lever som i en bubbla. När hans mor drunknar i badkaret och hans far ber honom komma tillbaka till hemstaden bestämmer han sig för att ta en paus i sitt närmast obefintliga liv. Han träffar gamla barndomskompisar där hemma och sakteliga börjar livet ta en ny vändning.

Zach, Zach, Zach... nej. Vad har du gjort? Du har gjort en mörk och sömnig film om en sömnig ung man i en sömnig förort. Visserligen får han här visa en ny sida av sig själv. Titta på mig ? jag är inte bara kul, jag kan vara djup också! Filmen igenom går i ett sömnigt tempo och det enda som påminner till viss del om den miljön vi är vana vid att se Zach i, är när han vaknar upp och ser en riddare i vardagsrummet, eller när en blindhund försöker göra valpar med hans knä. Utöver det så handlar filmen bara om en kille som kommer hem till barndomsstaden och hittar sig själv igen. Och en tjej förstås. Och det har man ju sett förut. Men aldrig förr har det setts så sömnigt. Ni kanske tycker att jag tjatar om parallellerna till scrubs... men det är bara för att jag helt enkelt tycker att Zach Braff borde stannat där. Filmen är inte helt igenom kass, absolut inte. Men den är sömnig, alldeles för sömnig för att jag ska gilla den.

  Garden state

Film: Nacho Libre

Jack Black i endast turkosa tajts och med en stor röd mantel på ryggen drar givetvis blickarna till sig. Så att det är en komedi går inte att ta miste på vid första anblicken av omslaget. Däremot var det en hyfsat annorlunda sådan...

Handlingen i korta drag: Jack Black spelar Nacho, en kock på ett mexikanskt kloster som tar hand om föräldrarlösa barn. Nacho är trött på att inte få större sysslor och att få försöka göra mat av taskiga råvaror. Så han bestämmer sig för att, utan klostrets vetskap, ställa upp i wrestlingmatcher på kvällarna. Den stora drömmen är att bli en respekterad stjärna och att kunna köpa bättre mat och en buss till barnen på klostret.

Jack Black har faktiskt varit bättre. Han gör en bra roll men det mesta spelar på att han ser så vansinnigt kul ut när han rör sig, han skuttar liksom fram på ett sätt som åtminstone jag tycker är sjukt kul. Hans partner är också grymt rolig att se på, och framförallt att höra på. Men själva storyn i filmen känns för enkel och billig stundtals. Jag har faktiskt svårt att bestämma mig för om jag gillar det här eller inte... Stundtals garvade jag käken ur led, men när filmen skulle knytas ihop på slutet blev det liksom inte på ett bra sätt, känns som manusförfattarna gjorde det lite väl enkelt för sig.

  Nacho Libre

Kass design...

Jag jobbar som formgivare och i mångas ögon är det signifikativt med att även kunna webdesign. Men det mina vänner är jag körd på. Just nu stör jag mig enormt på den här sidans utseende. Ska nog bli ett projekt i helgen kanske om tid finns. För såhär kan vi inte ha det...

Träda...

Det har varit lite sådär med filmtittandet de senaste dagarna så recensionerna har uteblivit. Men man ska inte klaga, att  jag inte kollat så mycket på film beror helt enkelt på att vädret blivit sommar helt plötsligt. Så efter jobbet har det blivit raka strecket till nån sjö, grillplats eller liknande för lite avkoppling. Ja förutom i onsdags då när det blev övertid.
Som igår, var då ute med go vänner och åkte lite båt i Bottensjön (Karlsborg), var en helt grym dag på sjön. Och så lite glass och fika på Idas Bakficka... kanon! en så bra dag hade jag knappt på hela semestern! jag blev förresten, som vanligt när jag åker båt, sjukt sugen på att köpa mig en liten båt och lägga i Karlsborg. Men men... det får bli en senare fråga det där.

Imorgon är det kräftskiva med Tymer (fotbollsklubben). Ska bli riktigt fint!
Eventuellt kan bakfyllesöndagen bjuda på en och annan rulle...

Vafalls!? skärpning tv-kanaler!

Vad är det jag så smått börjar inse som får mig att skriva en så kraftig rubrik på inlägget? jo självfallet en av årets största katastrofer rent sportmässigt. Jag har på nåt sätt levt i villfarelsen den senaste tiden att Elfsborgs CL-kvalmatch mot Debrecen skulle sändas på tv3. Men icke! eller ja jo visst viasat sport 1 tillhör väl tv3 men det gör fan inte saken bättre eftersom jag inte har kanalen. Det är klubbens viktigaste och största match genom tiderna ikväll på Borås Arena. Och kanske är det mitt eget fel, för visst kan jag skaffa viasat sport 1 så jag hade kunnat se matchen. Men jag väljer att gnälla istället. Det får jag för det här är min blogg.

Kissemissemissekisse

Ett av alla ord, och således ett av ämnena i den här bloggen, som står längst upp under "Lilleskil" är ordet 'Katt'. Och om det tänkte jag skriva idag. Jag tänker nämligen uppmana er alla att, om ni har katt, försäkra katten. Det gjorde vi nämligen med vår katt Elvis. Vi försäkrade honom i april, och förra veckan började han spy som aldrig förr, tillsammans med diarré (varför låter förresten diarré som en fransk maträtt?). Det hela var mycket ofräscht självklart, men som kattägare blir man också rejält orolig. Han käkade inget. Och fortsatte spy. Så vi körde till djursjukhuset med honom, la in honom med dropp och för undersökning. Igår kom han hem igen. Fyra dagar senare.
Man hade röntgat, ultraljudat och slutligen öppnat upp buken på katten. Man hade då känt en 'främmande kropp' i tarmarna som masserades framåt och trycktes sönder för att komma ut den naturliga vägen.

Summan av detta äventyr blev att Elvis är renrakad och har ett ca15-20 cm långt opertionsärr på kaggen. Får käka äcklig antibiotikapasta i sju dagar och får ha en strut på huvudet för att undvika att lockas slicka på ärret. Allt för att ha svalt nåt olämpligt och hårdsmält.

Summan för underecknad blev 2340 kr. Hade jag däremot inte försäkrat katten hade kalaset kostat runt 13000-14000 spänn. Så 45 kronor i månaden på kattförsäkring är väl värt pengarna.

Film: Linas kvällsbok

'Linas kvällsbok' har blivit en stor succé i bokformen så nu fanns det stora förväntningar på filmen. Själv har jag inte läst boken så jag kan inte uttala mig om skillnaden och om vilken som är bäst, det jag kan säga är att vi fått en ny 'Fucking Åmål' på dvd-hyllan.

Handlingen i korta drag: 15-åriga Lina är trött på att vara okysst, oskuld, ointressant och 'allt som börjar på O'. Så hon bestämmer sig för att göra något åt det, börja leva lite mer helt enkelt. Men det strular till sig för Lina när hon är mitt uppe i ett förhållande med hockey-Danne. Samtidigt som hon kanske egentligen är mer intresserad av Ivar. Men kan en niondeklassare verkligen vara med en sjundeklassare?

Det här var en riktigt skön nostalgitripp ungefär tio år bakåt i tiden. Filmen är pricksäker i sitt beskrivande av fjortisfyllorna, nervositeten och strävan efter att hitta sig själv. Den är kul och innehåller flera pinsamma scener som gör att man vrider sig i soffan och blir riktigt generad... för rollfigurernas skull. Filmen kan i många hänseenden jämföras med 'Fucking Åmål' som kändes som rena mästerverket när den kom ut.
Kanske riktar den sig mest mot en tjejpublik, men jag kan varmt rekommendera den till alla.

  Linas kvällsbok


Film: Pledge this

Så nu har Paris Hilton spelat in en film också... Hela världens rikemansflicka no 1 vill bli kallad även skådis. Ja detta bevisar bara en sak, att det mesta är genomförbart med mycket pengar på fickan. Och att det inte skadar med ett känt namn och varumärke, för utan namnet Paris Hilton tvivlar jag på att den här filmen ens hade fått spelas in.

Handlingen i korta drag: Victoria English är ledare för den supersnobbiga och glamorösa studentföreningen 'Gamma Gamma', och vill inget hellre än att hamna på omslaget till FHM Magazine. På resan mot målet beviljar hon ett gäng udda förstaårstyper att söka medlemskap i föreningen...

Filmhistorien har fått ett nytt lågvattenmärke. Jag vill be om ursäkt till alla, för jag skäms som aldrig förr över att jag har tittat på hela den här filmen. Hela filmen såg jag och jag skäms. Jag kan inte ens peka på specifika saker som gör filmen till en av de absolut sämsta jag sett. Jag vill faktiskt inte ens tänka på den mer. Det här var lågt till och med för Paris Hilton. Usch. Skäms.

  Pledge this


Film (klassiker): Full Metal Jacket

Jag är en riktig krigsfilms-entusiast får jag nog erkänna. Och otaliga filmer har ju gjorts om vietnamkriget men frågan är om inte 'FMJ' är den mest klassiska. Åtminstone för min generation. I år är det faktiskt 20 år sedan den kom ut och själv hade jag inte sett den sedan på säkert 7-8 år. Men nu lånade jag den av en polare för att få ett säkert kort en sen filmkväll.

Handlingen i korta drag: Vi följer Joker, Eightball, Gomer med flera i samma kompani under åtta veckors helvetesläger fram till krigets vietnamn. Den åtta veckor långa ubildningen som skapar framtidens marinkårssoldater - men som också kan sätta djupa spår och göra mer med en människas psyke än man nånsin kunnat föreställa sig. Efter utbildningen är det för många av de utbildade dags för avresa till Vietnam, och de skickas direkt in i stridens hetta.

Som sagt är det här en riktig bra klassiker. Den har i stort sett allt som en riktigt bra krigsfilm ska ha. Det är mycket blod , svett och tårar och filmen skildrar på ett grymt sätt den råhet och grymhet soldater kan komma att utsättas för dels under utbildningen men också i strid. Visst, filmen är tjugor år gammal men är än idag flera gånger bättre än många av nutidens krigsfilmer. Ett måste för en krigsfilmsälskare. Och Stanley Kubricks bästa skapelse.

 Full Metal Jacket


Film: Walk the line

Av någon outgrundlig anledning och en rad tillfälligheter dröjde det innan jag såg den gär filmen. Jag var nämligen helt övertygad om att jag skulle tycka om den. Utan att ha sett den. Jag litade helt enkelt fullt ut på vad andra sa och eftersom jag ännu inte hört en enda person säga något negativt så säge rju det ganska mycket.

Handlingen i korta drag: Vi får följa den legendariske rockmusikern Johnny Cash och hans liv från bomullsplockare till världsberömd artist. Johnny Cash blir berömd över en natt mer eller mindre och med fru och barn blir det svårt att få ihop det. Livet på turné är som natt och dag mot ett liv som hemmaman. Han ger sin fru allt hon vill ha, utom just sig själv. Mötet med June Carter gör att känslorna svallar över och inget blir som vanligt igen...

Som sagt var jag innan jag såg filmen övertygad om att jag skulle gilla den. Och jag gillade den. Jag älskade den. Sanna historier och biografier blir sällan dåliga men den konkurrerar lätt med 'Ray' som en av de absolut bästa jag sett. Skådespelarinsatserna är enormt bra och det är ingen slump att den fick hela fem oscarsnomineringar. Reese Witherspoon står för sin helt klart mest lysande insats någonsin som June Carter. Reese och Joaquin Phoenix sägs förresten också sjunga 'på riktigt' i filmen vilket gör det hela ännu bättre på nåt sätt. Mer äkta. Ni som inte sett den här filmen har helt klart missat en stor, stor film. Se den!

  Walk the line

RSS 2.0